<- Pstrąg z migdałamiLista potraw z grupy: RybyPstrąg zwyczajnie ->

PDF Drukuj

pstrąg z wody

Dodano: 2006-04-04 19:13:05
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 1900 razy.


pstrąg 1 sztuka na osobę
liść laurowy
3 ziarna ziela angielskiego
3 ziarna pieprzu
przyprawa do zupy np "Warzywko"
1 średnia cebula
masło

pstrąga wyczyścić sfiletować, cebule pokroić w piórka, dodać ziele angielskie, pieprz, pzryprawę do zupy do smaku, zalać wodą zagotować, dodać pokrojoną cebulę i wyczyszczonego pstrągą, gotować bardzo wolno około 10/15 min. Uważać aby nie rozgotować ryby.
wyjąć na tależ wybrać cebulę dodać ugotowaną cebulę, położyć masło na rybę (trochę), jeść z chlebem
smacznego

Nadesłał: qwert <>
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności