<- Pstrąg w miodzie zapiekanyLista potraw z grupy: Rybypstrąg z wody ->

PDF Drukuj

Pstrąg z migdałami

Dodano: 2000-01-01 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 2353 razy.


Najlepiej podawac z mlodymi ziemniakami z wody i z mizeria.
Odkroic filety, obtoczyc w mace, posypac pieprzem i sola, i rzucac na patelnie na bardzo gorace maslo. W momencie, gdy brzegi ryby wygladaja na sciete, przewrocic.

natychmiast po przewroceniu posypac filety i patelnie dookola posiekanymi migdalami.Jeszcze raz filety przewrocic i natychmiast podac.
Danie jest tez pyszne podane na patelni, z chlebem, ktorym wymazuje sie patelnie.
Smacznego
From: magdalenab@aol.com (MagdalenaB)

Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności