<- TORCIK SEROWO-BUDYNIOWYLista potraw z grupy: Ciasta, ciastkaTorcik truskawkowo-orzechowy ->

PDF Drukuj

TORCIK SEROWY

Dodano: 2006-08-19 12:14:01
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 1463 razy.


-serek homogenizowany waniliowy, 500 gramów
-galaretka o smaku brzoskwiniowym, 2 sztuki
-galaretka o smaku agrestowym, 2 sztuki
-brzoskwinia z puszki, 2 sztuki.

Galaretkę agrestową rozpuścić w 1 szklance wody. Ostudzić i połączyć z serkiem. Wlać do tortownicy i wstawić do lodówki. Galaretkę brzoskwiniową rozpuścić w 1 szklane gorącej wody, ostudzić i połączyć z serkiem. Wlać do tortownicy. Tak samo postąpić z drugą galaretką agrestową. Na trzeciej warstwie ułożyć pokrojone brzoskwinie i zalać tężejącą galaretką brzoskwiniową.

Nadesłał: <wenus.wenus1@wp.pl>
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności