<- Sos ?Aux Finnes-Herbes?Lista potraw z grupy: SosySos ?Bearnaise? ->

PDF Drukuj

Sos ?ß la FinanciÚre.?

Dodano: 2009-07-28 11:19:14
J─Özyk: Polski
Odwiedzono: 717 razy.


Do sosu maderowego rumianego, daj─ů si─Ö nast─Öpuj─ůce dodatki: kawa┼éek amoretek, kawa┼éek m├│zgu ciel─Öcego lub wo┼éowego, obgotowa─ç w s┼éonej wodzie z cebul─ů i korzeniami, pokraja─ç amoretki w plasterki, m├│┼╝d┼╝ek w kostk─Ö, da─ç kilka szampion├│w lub w braku tych┼╝e grzybki marynowane, pokraja─ç w cz─ůstki kilka korniszon├│w, poszatkowa─ç i odgotowa─ç, w┼éo┼╝y─ç troch─Ö kapar├│w, par─Ö oliwek, wszystko to wrzuci─ç do sosu i zagotowa─ç par─Ö razy. Sos ten jest wyborny do kotlet├│w, g┼é├│wki ciel─Öcej, w─ůtr├│bki etc.
Nadesła(a): MARJA ŚLEŹAŃSKA "KUCHARZ POLSKI-1635 PRAKTYCZNYCH PRZEPISÓW"
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialno┼Ťci