<- SOFRITOLista potraw z grupy: SosySos ?ß la FinanciÚre.? ->

PDF Drukuj

Sos ?Aux Finnes-Herbes?

Dodano: 2009-07-28 11:19:14
J─Özyk: Polski
Odwiedzono: 716 razy.


Zrobi─ç bia┼é─ů zapra┼╝k─Ö z ┼éy┼╝ki mas┼éa i m─ůki, rozprowadzi─ç roso┼éem, posoli─ç, wla─ç szklank─Ö bia┼éego wina, wcisn─ů─ç troch─Ö cytryny i zagotowa─ç a┼╝ do odpowiedniej g─Östo┼Ťci. Potem wsypa─ç sporo drobno siekanej pietruszki i kopru, a na wydaniu wymiesza─ç z kawa┼ékiem ┼Ťwie┼╝ego mas┼éa utartego z dwoma ┼╝├│┼étkami.
Nadesła(a): MARJA ŚLEŹAŃSKA "KUCHARZ POLSKI-1635 PRAKTYCZNYCH PRZEPISÓW"
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialno┼Ťci