<- Kapusta kiszona z jabłkami 35 minLista potraw z grupy: Warzywa, owoceKapusta modra z winem ->

PDF Drukuj

Kapusta kwaszona postna z grzybami

Dodano: 2009-07-28 11:19:14
Język: Polski
Odwiedzono: 1220 razy.


Wziąć kwaszonej kapusty, wycisnąć, jeżeli za kwaśna, przepłukać, włożyć masła, trochę siekanej cebuli, rozprowadzić smakiem z wygotowanych grzybów, grzybki drobno pokrajać, włożyć w kapustę i razem gotować. Na wydaniu zapalić masłem z mąką, zagotować kilka razy i wydać obłożoną jakąkolwiek smażoną rybą.
Nadesła(a): MARJA ŚLEŹAŃSKA "KUCHARZ POLSKI-1635 PRAKTYCZNYCH PRZEPISÓW"
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności