<- PurÚe z fasoliLista potraw z grupy: Warzywa, owocePuree z groszku lub bobu ->

PDF Drukuj

PurÚe z grochu suchego

Dodano: 2009-07-28 11:19:14
J─Özyk: Polski
Odwiedzono: 644 razy.


Ugotowa─ç groch zwyk┼éy okr─ůg┼éy ┼╝├│┼éty; przefasowa─ç przez durszlak, rozrobi─ç roso┼éem lub smakiem z w─Ödzonki albo szynki, a podaj─ůc do mi─Ösa lub w─Ödlin, obla─ç mas┼éem ze zrumienion─ů bu┼éeczk─ů lub stopion─ů s┼éonin─ů.
Nadesła(a): MARJA ŚLEŹAŃSKA "KUCHARZ POLSKI-1635 PRAKTYCZNYCH PRZEPISÓW"
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialno┼Ťci