<- Pikantna ryba pieczona
Lista potraw z grupy:
Ryby+owoce morza
Potrawa zapiekana z pozostałych ryb ->
PDF
Drukuj
Piklingi w majonezie
Dodano: 2010-01-01 17:27:46
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 1102 razy.
4-5 wędzonych piklingów
2/3 szklanki majonezu
2 łyżki posiekanego zielonego kopru
2 jajka
sól
szczypta cukru
Piklingi obrać ze skórki, przepołowić, usunąć kręgosłup i ości, ułożyć na półmisku. Majonez przyprawić solą i cukrem, dodać ugotowane na twardo i posiekane jajka oraz koperek. Sosem polać rybę. Podawać z białym pieczywem.
Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach
MM
Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności