<- Pikantna ryba pieczonaLista potraw z grupy: Ryby+owoce morzaPotrawa zapiekana z pozostałych ryb ->

PDF Drukuj

Piklingi w majonezie

Dodano: 2010-01-01 17:27:46
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 1102 razy.



4-5 wędzonych piklingów
2/3 szklanki majonezu
2 łyżki posiekanego zielonego kopru
2 jajka
sól
szczypta cukru

Piklingi obrać ze skórki, przepołowić, usunąć kręgosłup i ości, ułożyć na półmisku. Majonez przyprawić solą i cukrem, dodać ugotowane na twardo i posiekane jajka oraz koperek. Sosem polać rybę. Podawać z białym pieczywem.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności