Dodano: 2000-05-01 00:00:00 Język: Polski Odwiedzono: 13510 razy.
1 kg kapusty
1 kg marchewki
1 kg cebuli
1 kg zielonych pomidorów
1 kg ogórków
1/2 l octu
1/2 l wody
1/4 kg cukru
odrobina oliwy
Warzywa poszatkować i posolić.
From: Agnieszka <agnieszkawanke@poczta.onet.pl>
i co dalej ???????????????????? Nadesłał(a): 2005-08-07 21:08:16
no właśnie i co dalej Nadesłał(a): 2005-08-08 17:08:29
poszatkowane warzywa zalewa się zalewą na przynajmniej 12 godzin lub więcej (od czasu do czasu mieszać), a potem przekłada do słoików i pasteryzuje, pewnie ze 20 minut.. Nadesłał(a): ruiza 2005-08-09 13:08:42
jeśli podaje się przepis do do końca bo nie każdy jest chirurgiem mózgu Nadesłał(a): zuzanna 55 2005-08-29 21:08:59
Fajny przepis, takiego jeszcze nie widziałam. Jak wklepuje się przepis to od samego początku do samego końca, a nie tak w połowie przepis urwany.... Nadesłał(a): Kama <tabletka@go2.pl> 2005-10-23 14:10:46
Pokrojone warzywa soli się i pozostawia na 12 godz. Z podanych składnikow robi się zalewę i na goracą zalewę dać wyciśnięte jarzyny ,gotować około 15 do 30 min na wolnym ogniu,gorące nakładać do słoikow i pasteryzować. Nadesłał(a): 2005-11-14 13:11:44
I co dalej bo moją mamusie to interesuje ??? Hallo !!! Nadesłał(a): Myszka <Myszkamonia@gazeta.pl> 2006-07-10 09:07:51
Ok dalej jemy pychotka gratulje pomysłu :)
Nadesłał(a): Myszka <Myszkamonia@gazeta.pl> 2006-07-10 09:07:05