<- Śledzie smażone
Lista potraw z grupy:
Ryby+owoce morza
Śledzie smażone zawijane ->
PDF
Drukuj
Śledzie smażone nadziewane
Dodano: 2009-07-28 11:19:14
Język: Polski
Odwiedzono: 1007 razy.
Wymoczyć śledzie, oczyścić, wyjąć środkową ość, osuszyć i nałożyć w środku następującym farszem: Usiekać mlecz, utrzeć trochę cebuli, dodać masła, tartej przesianej bułki, jedno jajko, wymieszać dobrze masę, nałożyć nią śledzie i piec je na klarowanym maśle.
Nadesła(a): MARJA ŚLEŹAŃSKA "KUCHARZ POLSKI-1635 PRAKTYCZNYCH PRZEPISÓW"
,1713972322
Nadesłał(a): 2024-06-17 22:58:12
Skomentuj
Powiadom o komentarzach
MM
Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności