<- Mus z sera i krabowLista potraw z grupy: NabiałNalesniki z serem ->

PDF Drukuj

Nadzienie z bryndzy

Dodano: 2010-01-01 14:53:18
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 1270 razy.



25 dag bryndzy
2 jaja
1 łyżeczka słodkiej papryki w proszku (kto lubi ostrej)
2 łyżki posiekanego koperku
25 dag pomidorów
sól do smaku

Bryndzę wymieszać z papryką, koprem, surowymi jajami i solą. Pomidory sparzyć; obrać ze skórki, pokroić w plastry. Plastrami pomidorów przykryć nadziane, postawione w szybkowarze kabaczki, resztę plastrów zsunąć na dno szybkowaru, dodać zachowany miąższ. Zamknąć szybkowar, dusić.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności