<- SURÓWKA Z KABACZKÓW
Lista potraw z grupy:
Warzywa, owoce
SURÓWKA Z KALAREPKI Z OGÓRKIEM ->
PDF
Drukuj
SURÓWKA Z KALAREPKI
Dodano: 2010-01-01 17:16:04
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 1006 razy.
40 dag kalarepki (bardzo młodej)
4 łyżki umytego, drobno posiekanego koperku,
1/2 szklanki jogurtu
sól
Kalarepkę oczyścić z dużych, stwardniałych liści, pozostawiając młode listki środkowe. Oczyszczone główki umyć, obrać, utrzeć na tarce z dużymi otworami, posolić. Młode listki posiekać. Kalarepkę wymieszać z jogurtem, koperkiem i listkami kalarepki. Przyprawić solą. Wyłożyć na salaterkę. Podawać do potraw z drobiu.
Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach
MM
Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności