<- SURÓWKA Z KAPUSTY BIAŁEJ, WŁOSKIEJ LUB CZERWONEJ (klasyczna)Lista potraw z grupy: Warzywa, owoceSURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ ->

PDF Drukuj

SURÓWKA Z KAPUSTY KWASZONEJ

Dodano: 2010-01-01 17:16:04
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 550 razy.



25 dag kapusty kwaszonej
5 dag cebuli
1 2 łyżki oleju lub oliwy

Jeśli kapusta jest grubo szatkowana, posiekać ją na desce. Cebulę obrać, opłukać, pokrajać w drobną kostkę, wymieszać z kapustą i olejem lub oliwą. W zależności od gustu, można dodać nieco pieprzu lub łyżeczkę nasion kminku. Podawać do potraw z ryb i mięs.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności