<- Fasolka smażona z czosnkiemLista potraw z grupy: Warzywa, owoceFASOLKA SZPARAGOWA NA GORĄCO ->

PDF Drukuj

Fasolka szparagowa 10 min

Dodano: 2010-01-01 17:16:05
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 619 razy.



Kuchnia z szybkowaru
80 dag fasolki
6 dag masła
1 łyżka tartej bułki
sól do smaku

Oczyszczoną fasolkę włożyć do szybkowaru, zalać wodą, posolić, zamknąć szybkowar i ogrzewać 10 minut od momentu przekroczenia progu ciśnienia wewnętrznego. Podawać wyjętą z wody, polaną podrumienioną na sucho tartą bułką z surowym masłem.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności