<- Kanapki z cebulą, jajem i majonezemLista potraw z grupy: PrzekąskiKanapki z jajami i majonezem ->

PDF Drukuj

Kanapki z chleba pytlowego (razowego)

Dodano: 2010-01-01 17:23:30
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 1155 razy.



Ćwierć bochenka chleba pytlowego (razowego)
porcja pasty kanapkowej

Przygotować 12 kromek chleba grubości ok. 0,5 cm, ułożyć je równo jedna na drugiej i wyciąć ostrym nożem w kierunku pionowym 12 jednakowych kawałków o wymiarach 6 X 9 cm. Przygotować z każdych sześciu kawałków chleba po 8 kanapek tortowych w sposób podany w przepisie Kanapki z pumpernikla.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności