<- Mus truskawkowy 2Lista potraw z grupy: DeserMUS Z JABŁEK ->

PDF Drukuj

MUS TRUSKAWKOWY Z CYNAMONEM

Dodano: 2010-05-15 20:43:53
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 1370 razy.


opakowanie mrożonych truskawek
1/2 l soku pomarańczowego
1/2 l jogurtu waniliowego
łyżeczka mielonego cynamonu
szczypta gałki muszkatołowej
gotowa bita śmietana
płatki migdałowe i wiórki białej czekolady do dekoracji

Rozmrożone truskawki, sok, jogurt, cynamon i gałkę zmiksuj. Przelej do wysokich szklanych pucharków, udekoruj bitą śmietaną, płatkami migdałowymi i wiórkami białej czekolady.

Nadesłał: <wenus.wenus1@wp.pl>
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności