Przyrządzić sos:
ziarna sezamu lekko uprażyć aż zaczną wydzielać aromat, utrzeć niezbyt miałko, dodać pozostałe składniki sosu, utrzeć razem.
Mięso pokroić na cienkie plasterki wielkości jednego kęsa, kapustę pokroić w grubą kratkę, pory i cebulę w kawałki dl. 6-7 cm. Marchewkę pokroić w 4 cm słupki, a potem w pionowe plasterki, zalać na chwilę wrzątkiem, odcedzić. Pieczarki umyć, osączyć na ściereczce, pokroić. Wszystkie składniki ułożyć nie mieszając na tacy. Bulion mocno zagrzać w garnku, wrzucić część składnikow, wszystkich po trochu, kiedy zmienią lekko kolor można wyjmować. Wyjęte części potrawy maczy się w sosie i zjada, a następnie wrzuca do garnka kolejną porcje składników, stale lekko gotując. Osobno podać gorący ryż.