<- Klopsiki z jajekLista potraw z grupy: Potrawy z jajekKotlety z jaj ->

PDF Drukuj

Kotlet z jajek

Dodano: 2000-08-23 00:00:00
Język: Polski
Odwiedzono: 9504 razy.


super sprawa

3jajka na twardo zetrzec na tarce
do tego jajko surowe
troche bulki tartej
pieprz sol
uformowac kotlety i owalic w bulce .
usmazyc na patelni.
From: "pawel" <jasiu@friko.internet.pl>

hmmm malutko troszke napisane :((
Nadesłał(a): asia 2005-09-08 09:09:23

wyzej wyminieonych skladnikow wychodza 4 kotleciki;) ja polecam dodac jeszcze troszke maki, wtedy sa bardziej kleiste i lepiej sie kulaja;]a ogolnie pyszniutkie sa:P
Nadesłał(a): akwelan 2006-02-08 14:02:35

Ja osobiście dodała bym natke pietruszki i bułke czerstwą namoczoną w wodzie i oczywiście odciśniętą. Majka
Nadesłał(a): Majka <majamichal@vp.pl> 2006-04-04 18:04:50

Dzizus, jak ja dawno nie jadłam kotlecików z jajek... NIedługo zrobię, ale chyba faktycznie z odrobiną moczonej bułki. mniam.....
Nadesłał(a): Kasia Sz. 2006-04-06 13:04:36

a ja dodoałam pokrojona w drobno wędline. No nawet dobre.. :)
Nadesłał(a): maja 2006-04-12 20:04:48

Pyszne xD Warto spróbować .!
Nadesłał(a): Madża <madziarka95@interia.eu> 2009-03-26 11:03:34

owalić w bulce? ciekawe....
Nadesłał(a): internetowiec <cocidotego@mojasprawa.com> 2010-06-16 11:06:57


Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności