<- SOLONE KACZE JAJALista potraw z grupy: PrzekąskiSzparagi la "Ludlb" ->

PDF Drukuj

Szaszłyki na przekąskę

Dodano: 2005-11-18 08:21:11
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 3543 razy.


-ser żółty(jaki kto lubi),
-ogórki korniszonki
-pieczarki marynowane
-plasterki szynki
-malutkie kolby kukurydzy marynowane z puszki
-oliwki
-filet z kurczaka
-sałata typu batawia o kędzierzawych liściach.

Filet z kurczaka kroimy na kostkę, panierujemy i smażymy na oleju. Po usmażeniu, nabijamy składniki na zmianę na szpadelki. Jesli ktoś lubi efektownie serwować na stół, polecam wszystkie szaszłyki powbijać w główkę kapusty włoskiej udekorowaną wcześniej złotym sprayem.


Nadesłał: gotika1 <gotika1@tlen.pl>
Zrobilam to... Ochyda.. nigdy wiecej wole sama robic
Nadesłał(a): 2006-04-30 20:04:58


Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności