Smakoun, seler naciowy, ananas z puszki, rodzynki, orzechy (włoskie, laskowe lub ziemne), ziarna słonecznika, majonez
Sposób wykonania:
1. Smakouna kroimy w kosteczki
2. seler naciowy i ananasa kroimy na drobne kawałki
3. dodajemy rodzynki, ziarna słonecznika i posiekane orzechy
4. mieszamy z majonezem, możemy doprawić do smaku, ale nie jest to konieczne
Nadesłał: Iga <iman1@wp.pl>100 g Smakouna ma tylko 60kcal i zero tłuszczu.
Wszystko o Smakounie na www.sanuvita.com.pl Nadesłał(a): Iga <iman1@wp.pl> 2006-10-09 19:10:20
Jak to smakuje? Nadesłał(a): Olga <olga_8@onet.eu> 2006-10-16 12:10:12
Co za pytanie? Trzeba spróbować!
Wygląda jak ser feta ale smak ma zupełnie inny, bardzo delikatny, najbardziej można porównać do piersi kurczaka lub mozarelli Nadesłał(a): Iga <iman1@wp.pl> 2006-10-16 21:10:02
co jeszcze można z tym Smakounem zrobić? i gdzie go kupić? Nadesłał(a): Ania 2007-02-05 22:02:12
Jak się robi ten Smakoun. Bo to że jest z bialka jaj kurzych to nic mi nie mówi. Nadesłał(a): aga <agnieszkaksew@wp.pl> 2007-02-09 09:02:27
tego chyba nie mozna zrobic w warunkach domowych, to sie kupuje w sklepie Nadesłał(a): agnes <aga.sa@op.pl> 2007-02-22 21:02:49
próbowałam...dobre, dałam nawet mojemu mezusiowi do sprobowania, byla na TAK, slyszalam, ze bialko ma tez inne dzialanie na mezczyzn, hihihi Nadesłał(a): martawega 2007-04-26 21:04:09
no własnie, moze byc fajne, ale gdzie kupic Smakouna? Nadesłał(a): Justyna 2007-08-14 08:08:22
na stronie producenta, czy dystrybutora sa adresy: www.sanuvita.com.pl Nadesłał(a): aga 2007-09-04 22:09:50