<- Grzanki ostreLista potraw z grupy: PrzekąskiGrzanki z cebulą ->

PDF Drukuj

Grzanki z bułki z parmezanem i siekanki mięsa

Dodano: 2009-07-28 11:19:14
Język: Polski
Odwiedzono: 671 razy.


Mięso lub pieczeń pozostałą usiekać drobno z cebulką, dodać parę łyżek utartej bułki, zmieszać i podsmażyć w maśle, wsypać trochę soli, wlać jedno jajo, parę łyżek śmietany, nałożyć tą masą bułkę pokrajaną, osypać parmezanem lub innym ostrym serem i podsuszyć na wysmarowanej masłem blasze w piecu.
Nadesła(a): MARJA ŚLEŹAŃSKA "KUCHARZ POLSKI-1635 PRAKTYCZNYCH PRZEPISÓW"
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności