<- MusakaLista potraw z grupy: Mięso (różne)Nerkówka duszona 30 min ->

PDF Drukuj

Nadzienie z mięsa

Dodano: 2010-01-01 14:43:40
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 1450 razy.



30 dag mielonego mięsa
1 czerstwa kajzerka (5 dag)
1 cebula
1 jajo
2 szklanki sosu pomidorowego
1 łyżka natki pietruszki
sól i pieprz do smaku
4 dag tłuszczu

Cebulę zrumienić na tłuszczu, wymieszać z mięsem wraz z namoczoną bułką, solą i pieprzem. Nadziać tym farszem kabaczki, ustawić w szybkowarze i dusić. Przed podaniem polać sosem pomidorowym i posypać siekaną natką pietruszki.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności