<- Parówki z jabłkamiLista potraw z grupy: Mięso (różne)Pasta z mięsa pieczonego I ->

PDF Drukuj

Parówki z makaronem

Dodano: 2010-01-01 14:43:40
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 688 razy.



15 dag makaronu włoskiego
4 parówki
1,5 szklanki sosu pomidorowego bez śmietany
3 dag sera tylżyckiego
sól

Makaron ugotować, odcedzić, pokrajać w kostkę. Parówki obrać z osłonki, pokrajać w krążki. Makaron i parówki połączyć z połową sosu pomidorowego. Masą napełnić muszelki, polać resztą sosu, posypać utartym serem, wstawić do dobrze nagrzanego
piekarnika na 10-15 min. Po wyjęciu ułożyć na półmisku wyłożonym serwetą. Każdą muszelkę przybrać zieleniną.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności