<- Parówki z makaronemLista potraw z grupy: Mięso (różne)Pasta z mięsa pieczonego II ->

PDF Drukuj

Pasta z mięsa pieczonego I

Dodano: 2010-01-01 14:43:40
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 722 razy.



10 dag mięsa pieczonego (resztki pieczeni cielęcej, schabu)
2 jaja
łyżka masła
łyżeczka posiekanego szczypiorku
łyżeczka posiekanego koperku
sól
pieprz

Jaja ugotować na twardo, obrać i wraz z mięsem zemleć w maszynce. Zmieloną masę utrzeć dokładnie z masłem, dodać posiekany koperek i szczypiorek, trochę pieprzu, starannie wymieszać i posolić do smaku.


Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach


MM Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności