<- Parówki z makaronem
Lista potraw z grupy:
Mięso (różne)
Pasta z mięsa pieczonego II ->
PDF
Drukuj
Pasta z mięsa pieczonego I
Dodano: 2010-01-01 14:43:40
Język: niezdefiniowany
Odwiedzono: 1323 razy.
10 dag mięsa pieczonego (resztki pieczeni cielęcej, schabu)
2 jaja
łyżka masła
łyżeczka posiekanego szczypiorku
łyżeczka posiekanego koperku
sól
pieprz
Jaja ugotować na twardo, obrać i wraz z mięsem zemleć w maszynce. Zmieloną masę utrzeć dokładnie z masłem, dodać posiekany koperek i szczypiorek, trochę pieprzu, starannie wymieszać i posolić do smaku.
Nadesła(a): Cartall - Książka Kucharska na CD
Skomentuj
Powiadom o komentarzach
MM
Informacje o prawach autorskich i odpowiedzialności